:S

Jaha ja... Vad ska man göra nu då?
Ganska less denna veckan, inte ens glad när det snöar...
Men, men...


FanIHelvete!

Dom är borta!
Både min och tottes cross är stulda inatt!
Jävla idioter!
Allt känns bara overkligt!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAANS JÄVLA MÄNNISKOR TILL ATT FÖRSTÖRA!

Jahaja

Då har iaf mer en halva veckan gått ^^
Och jag är glad för det ser ut som att det blir Gottland för min del med kanske om jag har tur och matchen blir inställd =) Första gången jag önskar att en hockeymatch blir inteslld, men jag vill verkligen med till gottland!
Titta på när dom kör och dricka grogg med grabbsen ; )
Imorse var vi ut och gick i en timme, kändes bra. Imorn blir det till att kliva upp kl sju och tvätta ;S Meeeeen den tvätten kommer att vara mer behövd nu en någon annan gång känns det som!!!
Nu sitter jag bara här och väntar på att tottis ska komma hem och att min älskade boppis ska få ur färgen ur håret så hon ringer, då blir det prat ;P Så vem vet kanske inte har komme i säng en när klockan ringer för upp och tvätta ;P

Kväll igen

Efter fyra timmars jobb så abr det av till bolnäs på hockeyträning, skulle bara ha en kort träning 50min sen skulle jag tillbaka på jobbet och slita igen, men så vart det dock inte... A-laget hadde ställt in sin träning av någon konstig anledning, så vi fick dera tid med så vi tränade i 2timmar och 20 minuter. DRYGt kan jag lova... Efter det bar det av till max och ett väll förkänat maxmål med Linda....
Så nått mer jobb blev det icke denna vackra tisdag. sitter här hemma nu och bara skackar av trött het, inte sov trött men kroppen...
Snart ska jag åka till statiol för att köpa choklad sen hämta totteluren så får det fasiken ta och bli en film =)


Matilda Hesselius, Tomas Jansson, Stina west, Anlo Strandell, Sara Stål, Terese Larsson Blom,
Magnus Karlsson, Ellenor Andersson, Malin Johansson, Familjen, Laget <3


....

Jadå var det dags att knata iväg till jobbet igen då, trött som en gnu efter all misshandell hos sjukgymnasten, fattar inte att man kan bli så trött av att han bara drar i nacken på en, men men det är så det värkar som det kommer att bli framöver, men nästa tid är inte förns på måndag iaf, innan dess ska jag göra massa sjukövningar så man ser ut som ett miff, tio gånger varannan timme på varje övning, som är tre stycken, men emn då får ju folk i min omgivning det lite kul iaf ; )

Hmmm...

Satt och skulle beställa massa nyt på Hm, men inget ville ju finnas hemma och orkar inte vänta t dec på sakerna så det är nog bara att hoppa över, för innan man fått det så har jag ju säkert hitta nått annat ;P
Idag har det vart en liten promenad, ica och jobb... Nu sitter jag och väntar på att den älsakde ska komma hem!
Ska ta och hoppa upp på crosstrainern ett ta och träna bort lite fett!
Ikväll blir det sova tidigt, för imorn ska jag upp till den omtyckta sjukgymnasten som återigen ska misshandla min gära nacke och rygg, kommer nog tycka lika illa om han denna gång när han är klar som dom andra, ONT är vad det gör, men efter några dagar kanske det blir bättre vem vet ;P
Snart är det, snart snart.. Underbara Lars ska ses. Snart inte långt kvar 33 dagar! Lika många dagar som det är kvar tills lilla ja fyller 20 och kan kirra spriten själv ; ) Kan det blir mer underbart en att få fira sin 20 årsdag med mamma, anders, totte och LARS! Ja det skulle vara om Boppis och Elin var med då ;)

Ne nu blir det träna träna träna

Saknaden...

Efter min kära vän Matilda Hesselius är så grymt stor... Det har nog aldrig hänt att vi vart ifrån varandra så här pass länge som vi vart nu, det går inte en sekund utan att du finns i mina tankar!
Du är den bästa vän en människa kan ha, jag är så glad att jag har dig gumman!
Tack och lov för telefonerna!
Önskar att vi bodde lite närmare varandra, Som när vi var små vad lätt allt var.
Var bara att springa i två min så var man vid ditt rosa hus, ska man springa till dig nu tar det nog några dagar...
Det var aldrig nått jobb på någon helg, det var bara skolan på dagarna sen var du min, fast även på skolan så fanns du ju där. Nu finns du bara i tankarna och 20 mil ifrån min! Vi måste styra upp nått snart, klarar mig inte länge till utan dig gumman!
Jag älskar dig Matilda Hesselius


Bopps och Jag

Hockey

Igår direkt efter jobbet bar det av t gävle med den älskade, valbo för att springa runt på ikea och massa andra affärer... Efter två timmars irrande och en pizza (den godaste jag någonsin ätit) bar det av till läkerolarena och hockey. Brynäs-Timrå var kvällens lag... Jag hejjandes på Timrå och tottis på Brynäs... Dess värre var det här janosson som fick som han ville Brynäsarna vann med 4-0. Bara hoppas att dom har haft skott träning idag innan mogrpndagens match mot frölunda....

Annars är allt som vanligt vart hos sjukgymnasten och blitt misshandlad idag igen, han kommer nog dra v mig huvudet snart känns det som.
Nu sitter jag här och väntar på att pastagratängen ska bli klart, innan det bär av till skidan för att hämta terese och pär för att sedan bege sig till bollnäs och hockeyträning... Denna vecka blir det inte så mycket till att sova har jag märkt, fem timmar per natt ungifär jag som behöver minst tio ;P Men vad gör man inte för att både för spela och kika på hockey =) ?



Snart är det fredag = Bästa bandet i världen!

Måndag

Jadå var det en ny veckan med jobb igång igen...
Gårdagens match ska vi inte prata om finns bara ett ord för den katastrof!
annars är allt som vanligt trött som jag vet inte vad men det är som vanligt när man har fm vecka...
Imorn kväll blir det nog hockey i gävle om inte tottis blir sämmre =)
Och på fredag ska jag se bästa bandet i hela världen som jag så ska åka och kolla själv så ska jag dit, denna chans tänker jag inte kasta bort! Tar man inte chansen att se en av få spelningar dom gör dom avdankande grabbarna så är man nog halft knas ;P

Ne nu ska jag fortsätta tjata på lena att hon ska blu på ost och kex ; ) image5

Bandy

Två förluster av tvä möjliga vart dagens resultat..
Men då slapp dom ju komma hem så sent iaf ;)
Dagen har vart bra, vart på pelles och ätit med anlo sen vart det beck hemma hos oss innan det bara av på ön igen... underbart att ha henne här hemma även om vi inte hunnit setts så mkt denna helg så har det änå vart bra, bara hoppas att du kommer hem lite oftare nu då ; ) Och att du kanse får mina drömmar att försvinna, haha!

Fyy det bara stack till i kroppen idag nör jag hörde din röst... hemskt

....

Igår vart det till att kliva upp tidigt, cykla iväg till sjukgymnasten och vart misshandlad...
Sen cykla jag ner på ön och kolla på Vetlanda när dom spöa gripen ;P
Sen hem till mamma och fika lite, sen så kom totte och hämta mig där så åkte vi hem, sen iväg och jobba... Slutade tidigare frpn jobbet, 20.30 ist för 22.00 hem och tog några grogar, duscha, kolla på idol och fixa håret, stressigt jao! 21.35 kom micke och hämta mig så  fick jag åka med han ner på ön...
åter igen vetlanda som spela och denna gång så var det tillberga som stod för motståndet.,. en enkel seger med 7-1..
Efter vetlandas match så skulle sara och frida som stod i kiosken stänga och det var mkt kaffe kvar så då passa jag på att bjuda folk på kaffe, glada vart dom iaf =)
Efter det så lifta jag med sara upp t bonden där cissi och co väntade. det vart en hell bra kväll med mycket bra folk och så =)

Nu ska jag stuttsa upp och  göra mig klar för att åka ner på bonden och se vetlanda ta ännu en seger ?!

En bra dag!

Var ute och gick imorse.. När jag gått ett tag så ser jag att det börjar falla vitt ifårn himlen det snöade Och alla som känner mig förstår nog vem som vart lyckligast i värden just då. Jominsan det var jag det ^^
Sen börja det bara snöa mer och mer, men nu regnar det ;S men lite vitt är det på backen iaf, och den här lilla snön som jag fick uppleva nu kommer jag att leva väldigt länge på =)
Anlo kom hem idag, så det kan man ju inte direkt vare ledsen över heller =) Hoppas vi ses imorn <3
Och vem är inte oxå i Edsbyn då om inte kära lilla Magnus Karlsson =) Så imorn klockan tio blir det ön för att kolla på magnus och hans vetlanda =)
Men innan det blir ön så ska jag en sväng till sjukgymnasten för att kolla vad hern säger om nin nacke...
Så imorn blir det ingen sovmorgon diretk!
Sen har ju inte vi som jobbar på SNA det lika bra som dom på SP vi jobbar ju nämligen fredagkväll på vårat kära jobb, nått som inte är så uppskattat av speciellt många... Men och andra sidan hadde man jobbat på Sp hadde man jobbar nu med, så det kanske är bättre med att jobba fre ist ;P
Ne nu ska nog jag ta och sova en liten stund si så där hela natten =) Så att man orkar med morgondagen med ett glatt humör =)

Boppis <3
Du vet inte hur mycket du betyder!
Du är så underbar så det finns inte ord!
Du är den bästa vän en människa kan ha!
Kärlek börjar alltid med bråk, Stämmer till 100% i detta fall!
Älskar verkligen dig gumman!

Bopps och Jag

DET SNÖAR!

Jaaaa! Whoho jag är lyckligast det faller vitt ifrån himmlen =)
Och damen är på väg hem kande t bli bättre =) NÄÄÄ!

kast

Ja kast är just det rätta ordet för att sammanfatta dagensträning, ingenting funkade, Men men man lär väll ha sånna träningar med.... Det ble match för mig på söndag ändå med B tjejerna, dom hadde inte så mkt folk och det var ju ingen som ville ställa upp för dom små damerna så jag tog och gjorde det, det är ju alltid bra med match träning!
Imorn kommer Magnnus hit med sitt Vetlanda...
Hoppas Hoppas att Damen kommer nu i helgen =)
Hoppas att det bara snöar i Edsbyn så hon kan åka hit och att sen på söndag när hon ska hem är det kaos så hon får stanna här, sen behöver den snön aldrig mer smälta =)

Kväll

Äntligen kväll!
Dagen har gått ruskigt fort, kan bero på att allt har jävlas så har sprunit som en gnu runt över allt och föröskt fått någon ordning på allt. Och visst allt löste sig, nu lämmnar jag över alla problem till natten och hoppas på att maskinen funkar kanon imorn kväll =)
Nu blir det till att sita här och lalla på ett tag till innan det blir sova... För imorn blir det krattning och jobb igen...
men på tosdag ni dås ak det bli två dec SNÖ!!! Äntligen =)! Även om den smälter efter fem min eller så, så kommer jag må så bra av att bara å sitta och kolla på när snön faller.... Hoppas det blir en lång och kall vinter med mycket mycket snöööö!


Krattning & Tvättning

07:00 Ringde detn kära klockan i morse, hoppa upp ur sängen, fram med all tvätt som jag för en gångs skull hadde sorterat kvällen innan smart för att vara mig, då slapp jag ju iaf göra det undertiden som jag var mer en halvdöd...
Sen bar det av ner till tvättstugan och in med tre maskiner. sen upp för att sova en stund till, klockan ställd på nio för att trippa ner och hänga upp tvätten och i med ny, dock så sov jag som en stock och inte vaknade så totte fick göra detta själv, sorry ;S
Halv elva tyckte jag var en mkt bättre tid att kliva upp. så då trippa jag upp och gjorde frukost medans totte var ner ännu en gång till tvätten. Sen åt vi frukost och efter det bar det av hem till mor för att kratta, han inte så mycket men det lilla vi han vara kul, två sopsäckar mindre med löv nu en tidigare iaf, lir mer imorn =)
Sen bar det av hemmåt totteåter ner till tvätten och jag på¨affärn för att inhandla mackor, envarsin paj och lite mera....
Så nu siter jag här mätt och belåten efter min goda paj.. Nu blir det snart jobbet...

Hoppas, Hoppas

Truckkörning

Ja nu är det bäst dom passar sig på jobbet för nu håller Julia på lära sig att köra truck och då vet man aldrig vad som kan hända!
Men en så länge har det väll gått ganska bra, eller jao alla lever iaf vad jag vet =) Får väll se om det är nån stackare som fattas imorn...
Annars har dagen vare som vanlig, vart inge kratta blåse för mycket, kändes liksom inte som att det var någon ide att kratta om allt skulle blåsa bort igen ;P
Så jag tog en promenad istället sedan åkte jag med totte och hjälpte han att fixa crosskläderna och så sedan i helgen... Och vad fick jag inte se dådå?! Om inte att han hadde haft MIN tröja på sig när han vurpa i helgen hur mycket tror ni att det är kvar av den nu då? Svar inte mycket alls. Så nu är jag smått arg! Nee inte då, han får förstöra 10000 tröjer som är mina bara han inte gör illa sig. Men i alla fall kan ju låssas att vara sur ett tag iaf ^^
Hadde träning ikväll med men kunde ju inte åka iväg på den jobbade ju kväll... Men jag tog med mig bilen och träningkläderna på jobbet iaf ifall det skulle vara lite jobb, men sån tur hadde jag inte så klart... så jag frågade inte ens för det kändes dumt om jag skulle gjort det när det var mycket jobb och vi redan var lite folk... Men när vi sitter på 21 rasten säger en av damerna på jobbet, har du träninng imorn kväll julia? Nee det har jag inte jag hadde träning ikväll.. Så säger hon men varaför är du här då !?!? Haha jag har världens bästa jobb bara träna om man vil... Eller så smörar dom bara fr mig nu innan bandysäsongen blrjar när jag kommer bli thyp själv på jobbet på onsdag kvällar för att alla ska på bandy ;P
Men, Men så på onsdag ska jag träna iaf =)


JAAAAA Hon kommer nog hem i helgen Jaaa Min saknade Anlo Hon kommer =)
Eller iaf kanske men hoppet är det sista som sviker en människa så jag hoppas =)
KOM KOM KOM KOM

Ne nu ska jag kika lrunt lite mer innan älskade kommer hem.
Sen sova. Upp och tvätta 07:00 Imorn!

Tack och god natt

Men kära församling

Dagen har vart bra.. Vart i viken och vare flaggvakt med totte, han kunde ju inte köra idag med den kroppen värre lår har jag aldrig sett!
Efter viken åkte vi t tottes farmor och farfar  och gav farmor hans blommorna som han fick för nått...
Sen vart det hem och Duscha sen hem t mor och anders och äta mat =)
Sen åkte vi till lena och lars och kolla på ensam mamma söker ;P
Och nu så sitter vi här vid en varsin dator och datarnördar oss som vanligt =)
Eller just ja var på ica och hämta ett packet från jotex med där en sväng mellan maten och efterrätten hos mor =)

Imorn innan jobbet ska jag nog hem t mamma och kratta lite löv, ÄNTLIGEN det är ju så kul, må jag vara knepig för lär ju inte vara så många osm tycker det, men det är så kul när det är stooora löv så man ser att det blir någon skillnad liksom, lvoat tottes farmor att kratta hos henne med... Men allt sånt där har jag ju tyckt vare kul ända sen jag var liten  att kratta, skotta, klippa gräs och bära in ved. Knas men så äre!

Ne nu ska jag ta och kolla på någon dum serie eller så på datorn sen blir det sova så jag orkar upp och kratta ; )
Tack och hej!

Lördag

Sitter här och väntar på att totte ska komma hem från sjukhuset, gjorde tydligen en vurpa idag med crossen på en tävling och fick åka ambulans t sjukhuset blå slagen och hjärnskakning ;S Men han får iaf komma hem idag tack och lov! Samtidigt som han låg där på sjukhuset så var jag i bollnäs och spelade match mot brynäs och viste ingenting....
Men det var väll tur det med kanske, för hadde jag vetat att han låg där hadde jag åkt dit på en gång!
Aja matchen gick väll ganske bra 3-3 mot brynäs är inte mycket att deppa för...
Hungrig börjar jag bli med, men när totte kommer hem så ska vi på pelles och äta kioskmat Sen ska vi nog hem till mamma och äta marängswich =) Om totte orkar vill säga...

Och igår var tottes mor, far och syster här lika så min mor och anders och åt middag.. Nått som gav mkt disk och nått att göra imorse innan matchen ;P


Ne nu ska jag vänta vidare här i min hungriga ensamhet ;P

Tisdag

Fortfarande förslyld, men snoret är borta nu är det bara ont i halsen och hosta kvar, Så kvällen träning får hoppas över så att jag inte blir värre tills i helgen då det är match mot både Brynäs och Njurunda...
Känns tungt att inte kunna träna, det finns ju som inte så mycket bättre att göra en att just träna!
Crossen har stått bra länge nu den med, den kommer väll förfalla innan jag får tid att åka nästa gång ;S

Så nu sitter jag här och har allmänt tråkigt funderar på att åka till Bollnäs och kolla lite grann, kanske åker in en sväng och kollar på tjejerna när dom tränar, men risken är väll att då åker utrustningen på och jag är med iaf och det vore inte så bra, men jag vet att om jag åker ner så kommer jag inte kunna hålla mig ;S
Så jag får la se hur jag gör....

Ne nu ska jag hitta på nått innan jag somnar ;P

Snorilisnor

Kalas snorig, Hatar att vara snorig man blir som alles konstig i hela huvudet och jätte trött... Snytta mig så mycket nu så nu kommer det massa blod.... Men sånt är livet man kan tyvärr inte alltid vara frisk..

Nyss ätit mat, kassler, svamp, bea och annanas i ung och potatis till... Totte sa iaf att det var gott så får väll lita på det då, får väll göra om det någon gång när man har smaken tillbaka... Vet ju iaf att när min älskade mamma gör det så är det jätte gott, Men det är allt som hon gör =) <3
Vart på affärn idag och köpt massa mat som vi skrivit upp på en lista, en matlista För vi har bestämt vad vi ska äta vilken dag hela veckan och stoooor handlat hur mycket vuxen poäng är inte det här egentligen ?! Måste vara hur mkt som hellst =)

Ne nu ska jag snora vidare någon annan stans =)

RSS 2.0